IMD 2018

Information Managing Day 2018 is op 4 mei. Dit is de 14e editie van Information Managing Day.

ProDocIt en Ictual/Decos Caribbean hebben hun krachten en expertise gebundeld om u samen deze editie van Information Managing Day te presenteren. Bedoeling van deze “joint forces” is om een duurzaam en effectief information management te bevorderen.
Verschillende thema’s komen dit jaar aan de orde. In de ochtenduren zijn er 4 presentaties en na de middag zijn er 2 workshops.

Een belangrijk onderwerp dat wordt behandeld is de nieuwe norm voor Informatie, documentatie – archiefbeheer.
Veel recordmanagers kennen de ISO 15489 die in 2001 is uitgekomen. Deze norm was een goed uitgangspunt om de overgang van een papieren naar een digitale administratie in te richten bij zowel overheid als bedrijfsleven. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en in 2016 is de norm vernieuwd. Deze nieuwe norm geeft voor elke organisatie een kader om het digitale informatiebeheer op een heel handige manier vorm te geven.

In deze presentatie zal Ad van Heijst ingaan op de manier waarop de ISO 15489 als basis kan dienen voor een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering. In de van hem bekende, karakteristieke stijl zal hij ons door de nieuwe norm leiden en aangeven hoe hiermee een goede administratie kan worden opgezet. Of u nu een documentmanagementsysteem gebruikt of niet: de tips die u krijgt zullen uw dag goed maken.

Ad van Heijst is oprichter van VHIC, Van Heijst Information Consulting. VHIC telt zo’n vijftig specialisten. Veelzijdige experts, verbonden door de missie om informatie in goede banen te helpen leiden. Sinds 1999 is VHIC een van de meest vooraanstaande bureaus op het gebied van information management in Nederland.

Information Managing Day 2018 is dit jaar op 4 mei en vindt plaats in de aula van de University of Curaçao, Jan Noorduynweg 111, Curaçao.
Maak gebruik van bijgaand aanmeldingformulier en reserveer nu voor deelname aan Information Managing Day 2018.
Kosten voor deelname: NAf. 225,=. Dit bedrag is inclusief OB. Hiervoor krijgt de deelnemer koffie/thee, versnaperingen, een warme maaltijd bij de lunch en de receptie na afloop.

Voor meer informatie kunt u bellen; 736 3658 of 512 0332 of mailen; info@prodocit.com.
Wij hopen ook u te ontmoeten op 4 mei a.s.