IMD 2017

Information Managing Day 2017 is op 12 mei. Dit is de 13e editie van Information Managing Day.

Het hoofdthema dit jaar is: de rol van information management in een Smart Curaçao. De manier waarop information management moet kunnen bijdragen aan de realisatie van een Smart Curaçao. De eisen die gesteld worden aan een duurzaam en beveiligd beheer van informatie.

Internationale en lokale sprekers zijn uitgenodigd voor een presentatie op 12 mei a.s.
In de ochtenduren zijn er 4 inleidingen. Na elke presentatie is er gelegenheid tot interactie met de inleider. In de namiddag zijn er 2 workshops waarbij de inleiders hun ervaringen zullen delen met de deelnemers. Er zal dan veel aandacht worden besteed aan best practices. Deelnemers krijgen de gelegenheid om actief te participeren in discussies.
Vanaf 08.00 uur worden deelnemers verwacht op de patio van de University of Curaçao. Om 08.30 uur begint het officieel programma. De studiedag wordt afgesloten met presentatie van resoluties over de dag. Daarna volgt een “Ban Topa” waarbij deelnemers onder elkaar ideeën kunnen uitwisselen en verder kunnen praten over het verloop van de studiedag. Information Managing Day eindigt om 17.00 uur.
Information Managing Day 2017 is dit jaar op 12 mei en vindt plaats in de aula van de University of Curaçao, Jan Noorduynweg 111, Curaçao.

Maak gebruik van bijgaand aanmeldingformulier en reserveer nu voor deelname aan Information Managing Day 2017.
Kosten voor deelname: NAf. 225,=. Dit bedrag is inclusief OB. Hiervoor krijgt de deelnemer koffie/thee, versnaperingen, een warme maaltijd bij de lunch en de receptie na afloop.
Voor meer informatie kunt u bellen; 736 3658 of 512 0332 of mailen; info@prodocit.com.