Information Managing Day (IMD)

Sinds 2004 wordt Information Managing Day (IMD) gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerende studiedag waarbij aandacht wordt gevestigd op onderwerpen die direct of indirect te maken hebben met Information management.

Vakgenoten en andere geïnteresseerden komen bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Doel is om deskundigheid te bedorderen. Elk jaar is er een ander hoofdthema die belicht wordt door lokale en internationale sprekers.
De laatste ontwikkelingen en best practices van het vakgebied krijgen de nodige aandacht. In de ochtenduren zijn er presentaties en in de namiddag zijn er workshops. Deelnemers maken graag gebruik van het interactief programma om hun eigen ervaringen en cases met de inleider en onderling met elkaar uit te wisselen.

Information Managing Day is elk jaar in mei.

IMD 2019

Information Managing viert haar derde lustrum op 10 mei a.s. Vanaf 8 uur worden deelnemers ontvangen. Om 16.30 uur eindigt deze memorabele studiedag.

Eén van de inleiders in de ochtenduren is mevrouw Gedeona Maduro. Ze studeerde rechten aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen en is sinds 2016 Directeur van het Bureau Intelectueel Eigendom Curaçao. Titel van haar presentatie is: “Archieven en Auteursrecht. Kopiëren en plakken om te bewaren?”

IMD 2018

Information Managing Day 2018 is op 4 mei. Dit is de 14e editie van Information Managing Day.

ProDocIt en Ictual/Decos Caribbean hebben hun krachten en expertise gebundeld om u samen deze editie van Information Managing Day te presenteren. Bedoeling van deze “joint forces” is om een duurzaam en effectief information management te bevorderen.
Verschillende thema’s komen dit jaar aan de orde. In de ochtenduren zijn er 4 presentaties en na de middag zijn er 2 workshops.

IMD 2017

Information Managing Day 2017 is op 12 mei. Dit is de 13e editie van Information Managing Day.

Het hoofdthema dit jaar is: de rol van information management in een Smart Curaçao. De manier waarop information management moet kunnen bijdragen aan de realisatie van een Smart Curaçao. De eisen die gesteld worden aan een duurzaam en beveiligd beheer van informatie.

© Copyright - ProDocIT