Information Managing Day 2017 Bulletin 6

Information Managing Day 2017 is aanstaande vrijdag. De 13e editie van deze studiedag staat in het teken van de realisatie van een Smart Nation. De manier waarop information management moet bijdragen aan de realisatie hiervan.
ProDocIt en Ictual/Decos Caribbean hebben hun krachten en expertise gebundeld voor deze editie van Information Managing Day. Bedoeling van deze “joint forces” is om een duurzaam en effectief information management te bevorderen.
In de ochtenduren zijn er 4 presentaties en na de middag zijn er 2 interactieve workshops.
De tweede presentatie in de ochtend gaat over encryptie en de digitale handtekening. Hoe kunnen wij de beveiliging van data en van de digitale handtekening waarborgen. Deze presentatie wordt verzorgd door mevrouw Elgeline Martis van het Bureau Telecommunicatie en Post. Na haar opleiding HTS Informatica aan de Haagse Hoogeschool behaalde mevrouw Martis haar Masters voor Management Informatie en technologie aan de Open Universiteit. In 1991 begon ze haar carrière op het gebied van Network engineer bij het Ministerie van defensie Nederland. In 1999 zette ze haar carrière voort bij de TNO Defensie en Veiligheid Den Haag, een onafhankelijk onderzoeksinstituut. Van 2006 tot 2011 werkte ze bij United Telecommunication Services (UTS) als IT Security Policy Advisor. Sinds 2011 is mevrouw Martis in dienst bij het Bureau Telecommunicatie en Post als hoofd van het Caribisch Cyber Emergency Response Team (CARICERT).
Information Managing Day 2017 is op 12 mei a.s. en vindt plaats in de aula van de University of Curaçao, Jan Noorduynweg 111, Curaçao.
Maak gebruik van bijgaand aanmeldingformulier en reserveer nu voor deelname aan Information Managing Day 2017.
Kosten voor deelname: NAf. 225,=. Dit bedrag is inclusief OB. Hiervoor krijgt de deelnemer koffie/thee, versnaperingen, een warme maaltijd bij de lunch en de receptie na afloop.
Voor meer informatie kunt u bellen; 736 3658 of 512 0332 of mailen; info@prodocit.com.
Wij hopen ook u te ontmoeten op 12 mei a.s.