Information Managing Day 2017 Bulletin 4

Information Managing Day 2017 is op 12 mei. Dit is de 13e editie van Information Managing Day.
Inctual/Decos Caribbean hebben hun krachten en expertise gebundeld om u samen deze editie van Informationa Managing Day te presenteren. Bedoeling van deze “joint forces” is om een duurzaam en effectief information management te bevorderen.
Het hoofdthema dit jaar is: de rol van information management in een Smart Nation. De manier waarop information management moet kunnen bijdragen aan de realisatie van een Smart Nation. De eisen die gesteld worden aan een duurzaam en beveiligd beheer van informatie.
In de ochtenduren zijn er 4 presentaties en na de middag zijn er 2 workshops.
Eén van de workshops wordt verzorgd door mevrouw Marjon Halmeyer- Roos. Marjon heeft haar eigen Music Therapy Center Curaçao. Zij is een ervaren trainer die voor veel organisaties sessies heeft verzorgd die zeer positief zijn overgekomen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze een sessie voorbereid waarin zowel muzikale als beeldende werkvormen worden aangeboden.
Dit wordt een ervarings-gerichte muzikale workshop, die praktisch toepasbaar is en ons leert om op een andere manier naar verandering te kijken. Deelnemers aan de workshop krijgen nieuwe ervaringen en handvatten aangereikt om te motiveren en veranderingen als toewerken naar een Smart Nation te kunnen begeleiden en implementeren.
Information Managing Day 2017 is dit jaar op 12 mei en vindt plaats in de aula van de University of Curaçao, Jan Noorduynweg 111, Curaçao.
Maak gebruik van bijgaand aanmeldingformulier en reserveer nu voor deelname aan Information Managing Day 2017.
Kosten voor deelname: NAf. 225,=. Dit bedrag is inclusief OB. Hiervoor krijgt de deelnemer koffie/thee, versnaperingen, een warme maaltijd bij de lunch en de receptie na afloop.
Voor meer informatie kunt u bellen; 736 3658 of 512 0332 of mailen; info@prodocit.com.
Wij hopen ook u te ontmoeten op 12 mei a.s.